In een paar klikken een hulp!

Onze werkwijze in ABC

  1. U vult vrijblijvend het aanvraagformulier in Zodra uw aanvraag binnen is, ontvangt u van ons een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. We nemen vervolgens binnen één werkdag telefonisch contact met u op. Hebt u geen e-mailadres? Bel ons dan op 010-420 97 09. Tijdens dit gesprek, geeft u aan voor welke werkzaamheden u hulp nodig hebt, voor hoelang en hoe vaak. Aan de hand van uw wensen, gaan we op zoek naar een hulp die bij u in de buurt.
  2. We maken een afspraak met u voor een kennismaking met de hulp U maakt kennis met de hulp en bespreekt uw persoonlijke wensen met betrekking tot de werkzaamheden die verricht moeten worden. Meestal gaat de hulp meteen aan de slag voor de afgesproken uren. Hebt u na de eerste kennismaking geen klik met de werkster? Dan gaan wij voor u op zoek naar een andere.
  3. Bent u tevreden met de hulp, dan plannen wij de hulp vast bij u in. Alles is nu geregeld en onze dienstverlening gaat van start!

Een hulp via Nova Cura

Als u kiest voor een hulp via Nova Cura Vertrouwde Hulp Thuis, geniet u zo snel mogelijk van een ervaren en betrouwbare hulp. U betaalt alleen voor gewerkte uren: er zijn geen bemiddelings- of abonnementskosten. Geïnteresseerd? Meld u vrijblijvend aan met ons aanmeldformulier of bel ons op 010-420 97 09.

Lees ook onze Algemene Voorwaarden. In deze voorwaarden staat alles met betrekking tot onze dienstverlening.

Nova Cura - Vertrouwde hulp thuis

Stadionweg 37A
3077 AR Rotterdam

Telefoon
010-420 97 09

Informatie & vragen
info@vertrouwdehulpthuis.nl

Service
info@vertrouwdehulpthuis.nl