Huishoudelijke hulp gezocht

Een vakkundige en betrouwbare huishoudelijke hulp vinden betekent in de praktijk vaak een lange, tijdrovende zoektocht. Gelukkig bieden wij een oplossing: in no time van huishoudelijke hulp gezocht naar huishoudelijke hulp gevonden met Nova Cura Vertrouwde Hulp Thuis! U kunt zich vrijblijvend aanmelden op onze site.

In het hectische leven van alledag, wil het huishouden er nogal eens bij inschieten. Drukte op het werk, een overvolle privé-agenda en altijd tijd tekort. Een prima recept voor het laten versloffen van huishoudelijke werkzaamheden. Aan schoonmaken en opruimen komt u niet meer toe en al snel is het een flinke janboel in uw huis. En dat terwijl u in uw drukke leven juist zoveel behoefte hebt aan een ordelijke en schone leefomgeving. Soms komt u zelfs niet eens meer toe aan het bereiden van een gezonde maaltijd!

Maar ook als u ziek bent of een beperking hebt, kan het huishouden u te veel zijn. Fysiek zware schoonmaakactiviteiten lukken u niet meer. En eigenlijk hebt u ook wel behoefte aan een vriendelijk woord en wat gezelligheid van een fijne huishoudelijke hulp.

Van huishoudelijke hulp gezocht naar huishoudelijke hulp gevonden

Nova Cura heeft jarenlange ervaring met dienstverlening aan particulieren. Huishoudelijke hulp gezocht? Wij helpen u snel aan een goede en betaalbare huishoudelijke hulp bij u in de buurt!

Onze hulpen leveren maatwerk en u kunt zelf aangeven welke diensten u graag zou willen afnemen. Werkzaamheden die onze hulpen kunnen verrichten zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonmaken
 • Opruimen
 • Ramenlappen
 • Maaltijd bereiden
 • Boodschappen doen
 • Strijken
 • Wassen
 • Was ophangen
 • Bedden opmaken

Zoals u ziet, is er van alles mogelijk!

De regeling dienstverlening aan huis

In 2007 werd de regeling “dienstverlening aan huis” in het leven geroepen. Een huishoudelijke hulp valt binnen deze regeling, als sprake is van particuliere dienstverlening aan huis voor maximaal drie dagen per week. Als particulier hoeft u hiervan geen aangifte te doen bij de belastingdienst en u hoeft ook geen loonbelasting en premies af te dragen voor uw hulp. De werkster is zelf verantwoordelijk voor het opgeven van haar inkomsten aan de belastingdienst.

Dit betekent echter niet dat u geen verdere plichten heeft bij het inhuren van een witte werkster. Op grond van de Regeling:

 • moet u de huishoudhulp doorbetalen tot maximaal vier weken vakantie; en
 • moet bij ziekte het loon zes weken worden doorbetaald.

De voordelen van een witte werkster via Nova Cura

U zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om een huishoudelijke hulp te zoeken via bijvoorbeeld Marktplaats, een bemiddelingsbureau of een thuiszorgorganisatie. Toch levert dat lang niet altijd het gewenste resultaat op. Een witte werkster via Nova Cura biedt grote voordelen ten opzichte van andere wervingsmethoden:

 • Bij Nova Cura betaalt u een vast tarief. Wij dragen zorg voor doorbetaling bij ziekte en vakantie;
 • Als uw hulp ziek of op vakantie is, regelen wij indien gewenst vervanging voor u;
 • Geen gedoe meer met elke week een andere hulp. Bij ons krijgt u altijd een vaste hulp;
 • Onze hulpen worden zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Zo bent u er zeker van dat uw hulp vakkundig en betrouwbaar is.

Meld u aan voor huishoudelijke hulp van Nova Cura

Bent u dat ook zo zat? Al zo lang een huishoudelijke hulp gezocht, maar nog steeds geen resultaat? Nova Cura helpt u uit de brand en levert de huishoudelijke hulp, waar u al zo lang naar op zoek was. Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Interesse? Meld u dan vrijblijvend aan via onze site of bel ons op 010-760 1060

Nova Cura - Vertrouwde hulp thuis

Stadionweg 37A
3077 AR Rotterdam

Telefoon
010-420 97 09

Informatie & vragen
info@vertrouwdehulpthuis.nl

Service
info@vertrouwdehulpthuis.nl